Gazpacho

Nunca gustei desa especie de sucedáneo light españolista do noso caldo, por moito que sexa tan gallego como el gallego.

3 comentarios

  1. Pois a min góstame, lembro que vivindo en Madrid, eran moi afeccionados a facer gazpacho caseiro, embotellalo e bebelo como se fora fanta..a min parecíame moi forte e despois de volta en Galicia, recentemente esta moi estendido o de tetrabrick que me encanta sobre todo algunha marca e di que é andaluz que no sur teñen o seu coransosito…apertas

  2. Chamai-me traidor, mas eu gosto muitíssimo do gaspacho. Isso sim, entre um caldo de repolo (o de berça/verça não tanto) e um gaspacho, fico com o caldo.Mas reconhecei que para o verão senta melhor o gaspacho… que ademais é bem galego 😀

  3. Pois eu só o comín unha vez de cativo e non me gostara nada… logo voltei a probalo facendo unha porcallada… saíndo de carallada decidimos a ver quén pedía o cubata máis raro, e un curmán meu pedíu Ozú con 100 Ghaiteiros… dende esa creo que se foron tódalas posibilidades de que me guste o gazpacho XD

    P.D.- Non vos animedes a probá-lo Ozú con 100 Pippers… é o peor que probei na vida!

Deixar unha respostaCancelar a resposta

Este sitio emprega Akismet para reducir o spam. Aprende como se procesan os datos dos teus comentarios.