Nunca gustei desa especie de sucedáneo light españolista do noso caldo, por moito que sexa tan gallego como el gallego.
Blog de Modesto del Río
Nunca gustei desa especie de sucedáneo light españolista do noso caldo, por moito que sexa tan gallego como el gallego.
Pois a min góstame, lembro que vivindo en Madrid, eran moi afeccionados a facer gazpacho caseiro, embotellalo e bebelo como se fora fanta..a min parecíame moi forte e despois de volta en Galicia, recentemente esta moi estendido o de tetrabrick que me encanta sobre todo algunha marca e di que é andaluz que no sur teñen o seu coransosito…apertas
Chamai-me traidor, mas eu gosto muitíssimo do gaspacho. Isso sim, entre um caldo de repolo (o de berça/verça não tanto) e um gaspacho, fico com o caldo.Mas reconhecei que para o verão senta melhor o gaspacho… que ademais é bem galego 😀
Pois eu só o comín unha vez de cativo e non me gostara nada… logo voltei a probalo facendo unha porcallada… saíndo de carallada decidimos a ver quén pedía o cubata máis raro, e un curmán meu pedíu Ozú con 100 Ghaiteiros… dende esa creo que se foron tódalas posibilidades de que me guste o gazpacho XD
P.D.- Non vos animedes a probá-lo Ozú con 100 Pippers… é o peor que probei na vida!